γονοκοκκική ουρηθρίτιδα | εμβολιο ανεμοβλογιας για ενηλικες | λανθανον στραβισμος αντιμετωπιση

Παιδική παχυσαρκία: τι φταίει;

Αυτό, όμως, που συνιστάται ιδιαιτέρως είναι το παράδειγμα υγιεινής διατροφής, που παρέχουν οι γονείς και συνήθως ακολουθούν τα παιδιά.

Τα παιδιά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παχαίνουν επικίνδυνα, όπως άλλωστε συμβαίνει στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Φαίνεται μάλιστα οτι αν ενα παιδί είναι υπέρβαρο, είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει υπέρβαρο και όταν μεγαλώσει.

Στην παιδική ηλικία δεν μπορούμε να μιλάμε για αυστηρή δίαιτα.

Μπορούμε όμως να φροντίσουμε ώστε να αποφεύγουν τα σνακ, τις έτοιμες τροφές, τα παγωτά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά και γενικά τις λιπαρές τροφές.

Συνιστώνται τα φρούτα, τα λαχανικά, αλλά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Αυτό, όμως, που συνιστάται ιδιαιτέρως είναι το παράδειγμα υγιεινής διατροφής, που παρέχουν οι γονείς και συνήθως ακολουθούν τα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.