οξεια χολοκυστιτιδα | έλκος ματιού που δεν υποχωρεί | care.gr | Spray gia tsimpouria | ναρκισσος αντρας

Και η Κύπρος στην προσπάθεια ανεύρεσης δότη για τη μικρή ΑλεξάνδραΣημαντική θα είναι η συμβολή του Καραϊσκάκειου ιδρύματος της Κύπρου στον αγώνα για την εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για τη μικρή Αλεξάνδρα Σημανταράκη από την Κρήτη, που πάσχει από λευχαιμία, καθώς ύστερα από συνεννόηση των υπουργείων Υγείας της Κύπρου και της Ελλάδας, δείγματα μυελού των οστών φθάνουν την ερχόμενη εβδομάδα στην Κύπρο για τυποποίηση.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του Καραϊσκάκειου γιατρός κ. Αδάμος Αδάμου, ανέφερε ότι υπάρχει η δυνατότητα τυποποίησης έως και 1000 δειγμάτων την ημέρα.

Η τράπεζα του ιδρύματος, αν και διαθέτει 80.000 δείγματα μυελού των οστών, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί συμβατός δότης, γι' αυτό και το ίδρυμα προσφέρθηκε να περάσει από έλεγχο τα δείγματα που θα έρθουν από την Ελλάδα.

Είναι καλύτερα, επεσήμανε ο κ. Αδάμου, να αποσταλούν πρωτίστως αυτά, που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή διαμονής της μικρής Αλεξάνδρας στα Χανιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.