γαλα calci plus | aidioxeilia | φυσαλιδα πνευμονα | τι τυπος ειμαι στη αγιουβερδα | εξεταση για στιγμα

Κύπρος: Αναβλήθηκαν αλλά δεν ακυρώθηκαν οι μαθητικές εκδρομέςΟ υπουργός Υγείας της Κύπρου κ. Φρίξος Σαββίδης, διευκρίνισε ότι δεν έχουν ακυρωθεί οι μαθητικές εκδρομές στην Ελλάδα, αλλά έχουν αναβληθεί και ανέφερε ότι σε μία προσπάθεια να κατευναστούν οι προϋποθέσεις πανικού εκρίθη φρόνιμο και σωστό να αναβληθούν οι μαθητικές εκδρομές έως ότου ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην Ελλάδα.

Είπε επίσης ότι αναμένεται ύφεση της κατάστασης στην Ελλάδα και ότι ορισμένα από τα περιστατικά που είχαν εντοπιστεί έχουν αντιμετωπιστεί και οι ασθενείς άρχισαν να επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Ο κ. Σαββίδης ανέφερε ότι είχε νέα επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας της Ελλάδας κ. Αλέκο Παπαδόπουλο, ο οποίος του είπε ότι παρά την ύφεση, συνεχίζεται η επαγρύπνηση. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσπάθειες για εντοπισμό του ιού.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε οτι το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη με συμμετοχή του υπουργού Παιδείας της συνομοσπονδίας γονέων και άλλων φορέων για μελέτη του θέματος των μαθητικών εκδρομών στην Ελλάδα.

Είπε επίσης οτι ο ίδιος θα εισηγηθεί επαναπρογραμματισμό των εκδρομών με ταυτόχρονη παρακολούθηση των εξελίξεων στην Ελλάδα. Αν, πρόσθεσε, στο διάστημα των μερικών ημερών που θα απαιτηθεί για τον προγραμματισμό, η κατάσταση στην Ελλάδα εκτονωθεί, τότε να πραγματοποιηθούν οι εκδρομές. Σε αντίθετη περίπτωση να ακυρωθούν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.