μπορει να εχει φραξει το πεπτικο της γατας μου κ να μην μπορει να φαει | μυκοπλασμα συμπτωματα

Γκολ και θέαμα, αλλά και προβλήματα υγείαςΜήπως παρακολουθείτε τους αγώνες του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου συντροφιά με πίτσες και μπύρες; Εάν ναι, τότε θα ήταν καλύτερα να περιορίσετε τις κακές διατροφικές επιλογές υποστηρίζουν επιστήμονες από το Men's Health Forum, προκειμένου να διατηρήσετε το σωματικό σας βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα και να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις υγείας.

Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και λιπαρών τροφών κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών αγώνων, η αγωνία και το άγχος για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και η αποχή από την άσκηση καθ' όλη την περίοδο του πρωταθλήματος, μπορεί να επιβαρύνουν σημαντικά την υγεία του ατόμου, ιδίως όταν ήδη αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας π.χ. υπέρταση.

Στο προηγούμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία το 1998, αναφέρθηκαν 151 περιστατικά που σχετίζονταν με τους αγώνες ποδοσφαίρου. Κρίσεις άσθματος λόγω άγχους, στηθάγχη, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ταχυκαρδίες, ήταν τα πιο κοινά αίτια εισαγωγής των φανατικών ποδοσφαιρόφιλων στα νοσοκομεία.

Οι ειδικοί λοιπόν προειδοποιούν τους λάτρεις του ποδοσφαίρου να αποφεύγουν την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφών και ποτών, όταν παρακολουθούν τους αγώνες, καθώς επίσης να περιορίσουν το τσιγάρο. Επιπλέον είναι σημαντικό να διατηρούν την ψυχραιμία τους στα κρίσιμα παιχνίδια, προκειμένου να διατηρούν την καρδιακή τους συχνότητα και την αρτηριακή τους πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.