μυς | καταγμα κοκκυγα αντιμετωπιση | μορφωμα στο εντερο | ανατομια ανθρωπινου σωματος | παθησεις αναπνευστικου

Αναπνευστικά προβλήματα σε εργαζόμενους στη ΣαλαμίναΑναπνευστικά προβλήματα παρουσίασαν πέντε εργαζόμενοι, μέλη συνεργείου εκτέλεσης εργασιών αμμοβολών με την επωνυμία ''ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ'' , ενώ εκτελούσαν εργασίες ψυγματοβολής σε καπάκια των αμπαριών του Φ/Γ ''ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΣ'' σημαίας Κύπρου, τα οποία ήταν τοποθετημένα πάνω στη φορτηγίδα ''ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ'' Ν.Π 2320, στην Κυνόσουρα Σαλαμίνας.

Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν με λάντζα στο λιμένα Περάματος και στη συνέχεια διεκομίσθησαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Πρόκειται για τους Δεδεψίδη Σπύρο 42 χρόνων, Καρανδινάκη Εμμανουήλ 51 χρόνων, Deli Axmet, Karaxusein και Kesan Bairan Sambri από τους οποίους οι τέσσερις πρώτοι, αφού εξετάσθηκαν εξήλθαν από το νοσοκομείο, ενώ ο τελευταίος παραμένει για νοσηλεία.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας διενεργείται προανάκριση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.