ΤΚΕ | ρουχα με δεικτη προστασιας | οξεία μεση ωτιτιδα | ουρια | ηωσινοφιλια | ερπης ζωστηρ σε μωρα | αδενοκαρκινωμα

Ενα στα δύο παιδιά αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας στη ΡωσίαΤουλάχιστον ένα στα δύο παιδιά στη Ρωσία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου η υφυπουργός Υγείας κ. Όλγα Σαράποβα, δίνοντας πληροφορίες για την εξέλιξη μιας μεγάλης πανεθνικής εκστρατείας ιατρικών επισκέψεων σε όλα τα παιδιά κάτω των 18 χρόνων.

Η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου, επέτρεψε να εξεταστούν ως τώρα 11,6 εκατομμύρια παιδιά, δηλαδή λίγο περισσότερα από το ένα τρίτο του συνολικού αριθμού τους, που φτάνει τα 32,6 εκατομμύρια, δήλωσε η Σαράποβα σε συνέντευξη Τύπου.

Το 54,3% των παιδιών που εξετάστηκαν αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας και το ποσοστό αυτό φτάνει το 71% στη βορειοδυτική περιφέρεια της Ρωσίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφερε η υφυπουργός.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.