παχυβλεννογονίτιδα σφηνοειδους κολπου | λοιμωξη φλεγμονη | βουλωμενη σαλπιγγα

ΙΝΚΑ: Το κάπνισμα στη σέντραΜε αφορμή την παγκόμια ημέρα κατά του καπνίσματος, την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2002, το ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος, οργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα -Αντικαπνιστές "εναντίον" Καπνιστών- στα πλαίσια της έναρξης της Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για την αποτροπή του καπνίσματος μεταξύ των νέων.

Οι ομάδες οι οποίες θα φέρουν τα μηνύματα της αντικαπνιστικής εκστρατείας και κοινωνικών εκστρατειών, θα αποτελούνται από γνωστά πρόσωπα της πολιτικής, του αθλητισμού, της τέχνης & των ΜΜΕ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2002 και ώρα 17:00, στο γήπεδο του Κολεγίου Αθηνών (Ψυχικό), με ελεύθερη είσοδο.

Το ΙΝΚΑ καλεί τους πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για το θέμα αυτό, να παρακολουθήσουν τον αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα διανεμηθούν στους θεατές διάφορα δώρα (μπλουζάκια, μπρελόκ, έντυπα, κ.λ.π.) με κοινωνικά μηνύματα.

Παράλληλα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΙΝΚΑ και η ηγεσία των Ελληνικών Επιστημονικών Ενώσεων, οι οποίες μάχονται τη "συνήθεια" του καπνίσματος, θα δώσουν συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 31 Μαΐου, 2002 και ώρα 12.00, στο ΕΒΕΑ, στα πλαίσια της έναρξης της Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας για την αποτροπή του καπνίσματος μεταξύ των νέων.

Η Εκστρατεία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ειδικές εκδηλώσεις, τηλεοπτικά σπότ (με επώνυμες μαρτυρίες, διεθνώς γνωστών, ποδοσφαιριστών) κ.ά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.