υψίσυχνα ρεύματα | pws na dior8wsw tin kifwsi | βουβωνοκήλη συμπτωματα | αντιτετανικος ορος | στεφανιαια νοσος

Οι παιδικοί σταθμοί επηρεάζουν την κοινωνικότητα των παιδιώνΤα παιδιά που περνούν πολλές ώρες σε παιδικούς σταθμούς, στους οποίους το προσωπικό δεν επαρκεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες, έχουν συχνότερα προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς, αλλά και μάθησης όταν θα πάνε στο σχολείο, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Τα παιδιά που περνούν 30 ή περισσότερες ώρες την εβδομάδα σε παιδικούς σταθμούς, ή περισσότερες από τρεις μέρες την εβδομάδα, φαίνεται ότι βρίσκονται σε μειονεκτικότερη θέση σε σύγκριση με παιδιά που δεν πήγαιναν σε παιδικούς σταθμούς.

Η κύρια αιτία αυτού του φαινομένου είναι ότι στους παιδικούς σταθμούς, υπάρχουν πολύ περισσότερα παιδιά από αυτά τα οποία μπορεί να εξυπηρετήσει το υπάρχον προσωπικό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη προσωπική επαφή με τον παιδαγωγό, ή νηπιαγωγό, κάτι που τα παιδιά έχουν ιδιαίτερη ανάγκη σ’ αυτή την ηλικία.

Το πρόβλημα της φροντίδας των παιδιών γίνεται όλο και πιο έντονο, καθώς πολύ δύσκολα μία οικογένεια μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις όταν δεν εργάζονται και οι δύο γονείς. Από την άλλη πλευρά ο μικρός αριθμός δημόσιων παιδικών σταθμών καθώς και η υπερπληθώρα παιδιών στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, επιτείνει το πρόβλημα, με απρόβλεπτες συνέπειες στην εξέλιξη των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.