προγεστερόνη | ΣΑΡΚΩΜΑ ΕΝΤΕΡΟΥ | χολερυθρινη ολικη | κυηση με σιδηροπενικη | αιμαγγειωμα στο συκωτι

Yγειονομικοί σταθμοί, σχολεία και βοτανικοί κήποι σε δασικές εκτάσειςΤην παραχώρηση δασικών εκτάσεων για τη δημιουργία υγειονομικών σταθμών, εγκαταστάσεων σχολικών κτιρίων και βοτανικών κήπων προβλέπει προσθήκη του υπουργού Γεωργίας κ. Γ. Ανωμερίτη που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου για το Εθνικό σύστημα προστασίας της αγροτικής δραστηριότητας.

Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση, με την προτεινόμενη προσθήκη επιδιώκεται η συμπλήρωση του σχετικού εδαφίου (άρθρο 13, παράγραφος 1) του νόμου 1734/1987 Βοσκότοποι και ρύθμιση ζητημάτων σχετικών με την αποκατάσταση και με άλλες παραχωρήσεις καθώς και θεμάτων που αφορούν δασικές εκτάσεις.

Ετσι, στις εξαιρέσεις που προβλέπει το εδάφιο αυτό (εγκαταστάσεις ορειβασίας και χειμερινού αθλητισμού) θα συμπεριληφθούν και οι παραχωρήσεις για τη δημιουργία εγκαταστάσεων σχολικών κτιρίων, βοτανικών κήπων και υγειονομικών σταθμών για προφανείς, όπως επισημαίνεται, λόγους εξυπηρέτησης δημοσίου συμφέροντος και κάλυψης των αντίστοιχων κοινωνικών αναγκών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.