εμετοσ μαυρο χρωμα | ραχιτιδα | κύφωση κηδεμόνας | οισοφαγιτιδα | κράμπα στο ποδι αντιμετωπιση

Συνεργασία Ευρωκλινικής με το νοσοκομείο Johns HopkinsΤην συνεργασία της με το νοσοκομείο Johns Hopkins για την παροχή δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης ανακοίνωσε η Ευρωκλινική Αθηνών. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διαχείριση των αιτήσεων από ασθενείς, γιατρούς και οργανισμούς που αναζητούν μια δεύτερη ιατρική γνώμη από κάποιον ιατρό του Johns Hopkins γίνεται μέσω του δικτύου σε ένα προσυμφωνημένο χρονικό διάστημα συνήθως 3-5 ημερών.

Συγκεκριμένα σε Δελτίο Τύπου της Ευρωκλινικής Αθηνών αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα για το χώρο της υγείας στην Ελλάδα. Η συνεργασία της Ευρωκλινικής Αθηνών με το νοσοκομείο Johns Hopkins, σε επίπεδο παροχής δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης, αποκτά ιδιαίτερη σημαντικότητα αφού:

· πολλοί είναι οι ασθενείς, οι οποίοι αναζητούν δεύτερη ιατρική γνώμη, ιδίως όταν η αρχική διάγνωση είναι δυσμενής ή όταν η συνιστώμενη θεραπεία είναι πολύπλοκη και

· το «Johns Hopkins» κατέχει - σύμφωνα με την έγκυρη αξιολόγηση του US News and World Report- επί έντεκα συνεχή χρόνια, την πρώτη θέση στη λίστα των καλύτερων νοσοκομείων των ΗΠΑ.

Με τη δεύτερη γνώμη επιδιώκεται να επιβεβαιωθεί η κατάσταση για τον ασθενή. Η επιβεβαίωση από έναν ακόμα έμπειρο επαγγελματία βοηθάει τον ασθενή να αντιμετωπίσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση την όποια δύσκολη κατάσταση. Από το Johns Hopkins ζητείται συχνά δεύτερη γνώμη, επειδή θεωρείται ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία χάρη στη σύνδεσή του με το ομώνυμο Πανεπιστήμιο, την άρτια υλικοτεχνική υποδομή του και το υψηλής εξειδίκευσης ιατρικό προσωπικό.

Σχετικά με το νοσοκομείο Johns Hopkins

Πρωτοπορώντας στην τάση για ταχύτατες αλλαγές παγκοσμίως στον τομέα της υγείας, η Johns Hopkins International συνεργάζεται με ασθενείς, γιατρούς και ιδρύματα από όλον τον κόσμο προκείμενου να παρέχει στην παγκόσμια κοινότητα ό,τι καλύτερο διαθέτει η ιατρική του Johns Hopkins στην έρευνα, την εκπαίδευση, την επιμόρφωση και τις κλινικές υπηρεσίες. Η αποστολή του είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, όπου η αναζήτηση νέων γνώσεων θα προσφέρει διαρκώς πιο αποτελεσματική φροντίδα σε όλους.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, το Johns Hopkins έχει αναπτύξει το Δίκτυο GlobalAccess, με τη χρήση προηγμένων τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να κοινοποιηθούν οι ιατρικές εφαρμογές και οι υπηρεσίες που προσφέρει. Η διαχείριση των αιτήσεων από ασθενείς, γιατρούς και οργανισμούς που αναζητούν μια δεύτερη ιατρική γνώμη από κάποιον ιατρό του Johns Hopkins γίνεται μέσω του Δικτύου, ενώ το GlobalAccess λειτουργεί ως πύλη εισόδου στους 1.800 άρτια κατηρτισμένους ιατρούς πλήρους απασχόλησης της Ιατρικής Σχολής του Johns Hopkins και διαχειρίζεται εκατοντάδες αιτήσεις ετησίως, παρέχοντας μια δεύτερη ιατρική γνώμη σε ένα προσυμφωνημένο χρονικό διάστημα, συνήθως 3-5 ημερών. Η υπηρεσία καλύπτει ειδικότητες στις οποίες το Johns Hopkins ηγείται στους τομείς της έρευνας, της ακαδημαϊκής διδασκαλίας και της φροντίδας ασθενών. Οι ειδικότητες αυτές περιλαμβάνουν : Ωτορινολαρυγγολογία, Οφθαλμολογία, Χειρουργική, Γυναικολογία και Μαιευτική, Καρδιολογία, Παθολογία, Δερματολογία, Ορθοπεδική, Νευρολογία, Νευροχειρουργική και Ουρολογία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.