τι ειναι η ομφαλοκήλη | τσιπουρο θερμιδες | μηνισκος γονατο | γυμναστικη. για παιδια 13 ετων | τοξικό μεγάκολο

Συνεργασία EUROMEDICA και Κλινικής Κωνσταντινίδη στην ΚοζάνηΥπογράφηκε στην Κοζάνη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της EUROMEDICA Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ (θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA κατά 90%) και της Γενικής Κλινικής Κωνσταντινίδη, η οποία προβλέπει την συγχώνευση των δύο κλινικών.

Η Κλινική Κωνσταντινίδη λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο 2.700 τμ, διαθέτει ορθοπεδικό, χειρουργικό, ουρολογικό, ωτορινολαρυγγολογικό, παθολογικό, καρδιολογικό και οφθαλμολογικό τμήματα, ανεπτυγμένα σε 100 κλίνες.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η Κλινική ΘΕΟΜΗΤΩΡ της EUROMEDICA Δυτικής Μακεδονίας θα μετατραπεί σε αμιγή Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, ενώ στην Κλινική ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ θα αναπτυχθούν νέα τμήματα (Λιθοτριψία – Τεχνητός Νεφρός – Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας κλπ.).

Οι δύο κλινικές θα ανακαινιστούν άμεσα (στην Κλινική ΘΕΟΜΗΤΩΡ έχει ήδη ξεκινήσει ευρύτατη ανακαίνιση) με στόχο την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας στη Δυτική Μακεδονία.

Ο κύκλος εργασιών της Κλινικής Κωνσταντινίδη ανήλθε στα 1,5 εκ. ευρώ το 2001, ενώ η πρόβλεψη για τον ενοποιημένο τζίρο των δύο κλινικών για το 2002 είναι 3 εκ. ευρώ.

Το επόμενο βήμα για την EUROMEDICA Δυτικής Μακεδονίας είναι η δημιουργία Πολυδύναμου Διαγνωστικού Κέντρου ή η συμμετοχή σε υπάρχοντα Διαγνωστικά Κέντρα της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.