νεκρωτική εντεροκολίτιδα | πιεσςη | ektaktes sthn kardia | καταγμα διαφυσης μηριαιου οστου

Συνεργασία Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΠΟΥ για την υγείαΟ Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συμφώνησαν να αυξήσουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως το AIDS, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Ε. Οι Ευρωπαίοι επίτροποι για την ανάπτυξη, την υγεία, το εμπόριο και την έρευνα συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκειμένου να συζητήσουν την κοινή τους δράση ενάντι στα λοιμώδη νοσήματα, καθώς και σε θέματα που αφορούν υπερτιμημένα φάρμακα και το κάπνισμα.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει ήδη αφιερώσει 700 εκατομμύρια ευρώ σε δωρεές για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, ενώ σκοπεύει να επενδύσει 200 εκατομμύρια ευρώ σε έρευνες γενετικής και βιοτεχνολογίας για στις πιο φτωχές αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου.

Ο επίτροπος της Ε.Ε για την υγεία, κ. David Byrne δήλωσε ότι η Ε.Ε και ο ΠΟΥ μοιράζονται κοινούς στόχους και αποτελούν φυσικούς σύμμαχους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.