εμβολια λυσσας σκυλου | σημειο courvoisier | πολυουρια και διαιτα | ανατομια χεριου | ερυθρα φωτογραφιες

Βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών στην ιατρική κοινότηταΟι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Φαίδων Φέσσας και Δημήτρης Λουκόπουλος βραβεύτηκαν από την Ακαδημία Αθηνών για τη συμβολή τους στην εξάλειψη της Μεσογειακής αναιμίας στη χώρα μας. Επίσης, βράβευσε μετά θάνατον τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ που κατέπεσε, κάτω από δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι Αντόνιο Βακάρι (κυβερνήτης), Σοφία Μπεφόν (γιατρός) και Γιώργος Λεβεντζώνης (νοσηλευτής), στην προσπάθειά τους να σώσουν τη ζωή του συνανθρώπου τους.

Ακόμα, η Ακαδημία Αθηνών δεν παρέλειψε να βραβεύσει μετά θάνατον, με χρηματικό έπαθλο τον πυροσβέστη Ιωάννη Κράγια, ο οποίος έχασε τη ζωή του επιτελώντας το καθήκον του στις 12 του περασμένου Μαΐου, στην κατάσβεση πυρκαγιάς τους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.