Αερια αιματος | αρρυθμιες καρδιας συμπτωματα | μεγαλοκυτταροϊός συμπτωματα | σιαλαδενίτιδα

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Συμβούλιο των ΠεΣΥΗ δεύτερη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Περιφερειακών συστημάτων Υγείας (Συ. Πε.ΣΥ), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, στις 2.00μ.μ., υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας και Πρόνοιας κ. Αλέκου Παπαδόπουλου.

Στόχος της συνάντησης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι πρόεδροι όλων των ΠεΣΥ, είναι η παρακολούθηση εφαρμογής της Μεταρρύθμισης στο χώρο της Υγείας, ο απολογισμός του έργου των ΠεΣΥ ως σήμερα και ο προγραμματισμός των δράσεων ως το τέλος του 2001.

Στα ειδικά θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται: Η μετάβαση στο ευρώ, οι προμήθειες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων / ρυθμίσεις χρεών, τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) / Γραφεία Υποδοχής Ασθενών, η λειτουργία των απογευματινών ιατρείων, οι εκθέσεις απολογισμού των προγραμμάτων βελτίωσης καθημερινής λειτουργίας, κ.α.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.