συμπτώματα παθήσεων εντερου | καρυδα | ψευδοκύηση σκύλου θεραπεια | υψηλη χοληστερινη κινδυνοι | κρυωμα

Tεστ Παπ και έλεγχος για HPV σωτήρια για τη ζωή των γυναικώνΜαζί με το τεστ Παπανικολάου οι γυναίκες θα πρέπει να υποβάλλονται και σε προληπτικό έλεγχο για την ύπαρξη μόλυνσης από τον ιό HPV (ο ιός των θηλωμάτων του ανθρώπου, που προκαλεί τα κονδυλώματα, ένα από τα πιο συχνά σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα), σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες.

Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για την ζωή των γυναικών και θα πρέπει να εφαρμόζεται σε ευρεία κλίμακα, όπως γίνεται σήμερα με το τεστ Παπ, καθώς το οικονομικό κόστος σε σχέση με το όφελος είναι μικρό.

Το τεστ Παπανικολάου έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, αλλά δεν μπορεί να ανιχνεύσει όλες τις μορφές καρκίνου ή κάθε προκαρκινική κατάσταση της περιοχής.

Τα καλύτερα αποτελέσματα όσο αφορά την έγκαιρη διάγνωση παρόμοιων καταστάσεων προκύπτουν από την εφαρμογή του συνδυασμένου αυτού προληπτικού ελέγχου, κάθε δύο χρόνια και καθ' όλη την διάρκεια της ζωής από την ηλικία των είκοσι ετών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.