σκυλος ασθένειες συμπτωματα | εχινοκοκκος εξετασεις αιματος | καρκινος μυτης συμπτωματα

Προβλήματα γονιμότητας των γυναικών ακόμη και πριν τα 30Εάν είστε γυναίκα καριέρας και ο ρόλος της μητέρας δεν είναι στα άμεσα σχέδια σας, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε! Προβλήματα γονιμότητας στις γυναίκες αρχίζουν να εμφανίζονται από το τέλος της τρίτης δεκαετίας, και όχι αποκλειστικά μετά τα 30 όπως θεωρείτο μέχρι σήμερ, υποστηρίζουν επιστήμονες σε πρόσφατη έρευνα τους που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Human Reproduction.

Στην έρευνα συμμετείχαν 782 υγιή ζευγάρια. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες εμφανίζουν προβλήματα γονιμότητας λίγο πριν τα 30, ενώ για τους άντρες κάτι ανάλογο παρατηρείται λίγο πριν τα 40.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν τα ζευγάρια να μην καθυστερούν πολύ να αποκτήσουν παιδιά, ειδικά όταν έχει εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται να ακολουθήσουν ειδική θεραπεία.

Ενθαρρυντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως με το πέρασμα του χρόνου δεν μειώνονται οι γόνιμες μέρες των γυναικών, παραμένουν δηλαδή έξι, αλλά δυσχεραίνεται η διαδικασία της σύλληψης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.