μουδιασμα δοντιων | μεταναστευτικη αρθριτιδα | πεσμενα ματια | λέμφωμα λεπτού εντέρου

Μαθητές στον Πρόεδρο της Βουλής για το ΠεριβάλλονΟι νέοι της χώρας μας, μαζί με τους νέους ης Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του κόσμου, που είναι πρωτοπόροι στον αγώνα για την προστασία και τη διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος, μπορούν να ευαισθητοποιήσουν και τις άλλες γενιές και ιδίως όσους από εμάς έχουμε την ευθύνη να παίρνουμε τις σημαντικές αποφάσεις, τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης απευθυνόμενος στους μαθητές-μέλη της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Ενιαίου Λυκείου Μαλίων Κρήτης που τον επισκέφθηκαν.

Ο κ. Κακλαμάνης εξήρε τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες των μαθητών και των καθηγητών τους, υπογραμμίζοντας ότι με την προσπάθειά τους συμβάλλουν ενεργά ώστε όχι μόνο να ανακοπεί ο κατήφορος από το πάθος του ανθρώπου να καταστρέφει το περιβάλλον, δηλαδή τις ίδιες τις προϋποθέσεις για μια ποιοτική ζωή, επιδιώκοντας μόνο το πρόσκαιρο κέρδος, αλλά και να αρχίσει μια αντίστροφη πορεία που είναι απαραίτητη για την ίδια τη διαφύλαξη της ζωής στον πλανήτη μας.

Ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε ότι, δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τις ατομικές αρνητικές συμπεριφορές, αλλά κυρίως τεράστια οικονομικά συμφέροντα, τα οποία καθοδηγούν την πολιτική μεγάλων χωρών που έχουν σημαντικό λόγο και ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις.

Τα μέλη της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Ενιαίου Λυκείου Μαλίων επέδωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής τη Χάρτα του BARCS, στην οποία διατυπώνονται τα συμπεράσματα από το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στο Μπαρκς της Ουγγαρίας με θέμα Νερό και Τουρισμός, στο οποίο συμμετείχε το σχολείο τους.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε στα παιδιά την αμέριστη συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στις δραστηριότητές τους, επισημαίνοντας τη σημασία της τουριστικής ανάπτυξης σε συνδυασμό με την προστασία και την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.