καταγμα γονατος | πνευμονια σε σκυλους πως αντιμετωπιζεται; | ρευση | μηριαια αρτηρια ανατομια

Αύξηση κερδών για το ΙΑΣΩΑύξηση 5,3% σημείωσαν το 2001, σε σχέση με το 2000, τα προ φόρων κέρδη του ΙΑΣΩ, και διαμορφώθηκαν σε 18,1 εκατ. ευρώ (6,1 δισ. δρχ). Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανήλθε σε 55 δισ. δρχ σημειώνοντας αύξηση 5,56%. Σε επίπεδο Ομίλου ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 63,8 εκατ. ευρώ (21,7 δισ. δρχ) σημειώνοντας αύξηση 5,21% ενώ τα πρό φόρων κέρδη μειώθηκαν 0,50% και ανήλθαν σε 17,8 εκατ. ευρώ (έξι δισ. δρχ περίπου).

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, στο πλαίσιο του πενταετούς επενδυτικού προγράμματος που υλοποιεί ο όμιλος και υπερβαίνει τα 250 εκατ. ευρώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι επεκτάσεις του ΙΑΣΩ, η πλήρης αναδιοργάνωση του ΗΡΑ σε μια γενική κλινική, η ανέγερση του ΙΑΣΩ Μακεδονίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην Θέρμη Θεσσαλονίκης δυναμικότητας 360 κλινών.

Παράλληλα ιδρύθηκαν δύο νέες θυγατρικές εταιρίες οι οποίες πρόκειται να υλοποιήσουν ισάριθμες νέες δραστηριότητες όπως κλινική στα Νότια Προάστια της Αττικής και Κέντρο Αποκατάστασης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.