βελονισμος βλεφαρα | εριχιωση συμπτωματα | ενεσεις αντιμονιου | περιοδοντικο αποστημα θεραπεια

Δραματική αύξηση των φορέων του AIDS στην ΚίναΕπικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η εξάπλωση του AIDS στην Κίνα και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες εάν οι κινεζικές αρχές δεν λάβουν τα κατάλληλα μέτρα, προειδοποίησε η υπηρεσία του UNAIDS, η οποία δημοσίευσε έκθεση με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κίνα.

Μέχρι το τέλος του περασμένου χρόνου η Κίνα αριθμούσε 800.000 έως 1.5 εκατομμύρια άτομα μολυσμένα με τον ιό HIV, έναντι 500.000 που αριθμούσε στο τέλος του 1999, επισημαίνει η έκθεση, η οποία προειδοποιεί ότι εάν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, μέχρι το 2010 ο αριθμός θα αυξηθεί σε 10 εκατομμύρια.

Η UNAIDS καλεί την κινεζική κυβέρνηση να κάνει ό,τι μπορεί για την ενημέρωση του πληθυσμού και κατά της άγνοιας που στην περίπτωση αυτή γίνεται φονική. Προειδοποιεί ακόμα ότι η αύξηση του φαινομένου της πορνείας και της χρήσης ναρκωτικών, σε συνδυασμό με τη ραγδαία αλλαγή της σεξουαλικής συμπεριφοράς των Κινέζων θα μπορούσε να επιφέρει πραγματική καταστροφή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.