ηπατιτιδες | σταφυλοκοκκος στο αναπνευστικο | μεσημβρινοι | χοληστερολη ψηλη τι να αποφευγω | κινεζικη ιατρικη

1178 : Γραμμή Υγείας από την CosmoteΣυνεχή παροχή τηλεφωνικής ιατρικής υποστήριξης μπορούν να έχουν οι πελάτες της Cosmote μέσω της νέας υπηρεσίας "Γραμμή Υγείας" της Total Care Network. Καλώντας τον αριθμό 1178 από το κινητό τους τηλέφωνο, οι πελάτες της Cosmote έχουν άμεση πρόσβαση σε ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς, που τους δίνουν σε εικοσιτετράωρη βάση υπεύθυνες συμβουλές και οδηγίες για κάθε ιατρικό θέμα που τους ενδιαφέρει.

Η υπηρεσία απευθύνεται στο σύνολο της πελατειακής βάσης της εταιρίας, δηλαδή τόσο σε συνδρομητές βάσει συμβολαίου όσο και κατόχους CosmoΚάρτα και What's Up?, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποια ειδική συνδρομή.

Η "Γραμμή Υγείας" είναι μια υπηρεσία της Total Care Network, η οποία με βάση την εμπειρία που διαθέτει στην παροχή υπηρεσιών υγείας και την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα γιατρών, έχει την ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών και οδηγιών που παρέχονται.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.