βλέννα στα κόπρανα | τρεξιμο ασκηση | σαδιστης | καισαρικη η φυσιολογικος τοκετος ειναι καλυτερα τελικα;

Η COSMOTE χρυσός χορηγός των Φίλων Κοινωνικής ΠαιδιατρικήςΤις προσπάθειες του σωματείου 'Ανοιχτή Αγκαλιά' των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής στο νοσοκομείο Παίδων 'Αγλαΐα Κυριακού', που έχουν ως βασικό στόχο τη στήριξη του άρρωστου παιδιού και της οικογένειας του, υποστηρίζει η COSMOTE. Στο πλαίσιο της χορηγίας η COSMOTE ανέλαβε να στηρίξει οικονομικά όλες τις δραστηριότητες του σωματείου, οι οποίες περιλαμβάνουν για το 2001:

Α) Την αναδιαμόρφωση του χώρου της Μονάδας Πρόωρων Νεογνών και την αντικατάσταση μέρους του ιατρικού της εξοπλισμού, συνολικού προυπολογισμού 80.000.000 δρχ, καθώς και την αναδιαμόρφωση του καρδιολογικού ιατρείου του Νοσοκομείου, με προυπολογισμό 20.000.000 δρχ.

Β) Αποστολές στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα ακριτικά νησιά, με σκοπό την παροχή προληπτικής ιατρικής και την ενημέρωση όλων των κατοίκων αυτών των περιοχών σε θέματα πρόληψης.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συγκέντρωση των χρημάτων, το σωματείο προγραμματίζει εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα καθ` ολη τη διάρκεια του έτους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.