αξτινογραφια θωρακος | βαρηκοΐα ορισμος | αυτι ανατομια | υπεζωκοτικη συλλογη αιτια

Νέα ιατρικά μηχανήματα στο Αγλαΐα Κυριακού από την CosmoteΜε νέα ιατρικά μηχανήματα εξόπλισε η Cosmote τη μονάδα Πρόωρων Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων Π & Α Κυριακού, στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας της προς το Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής ‘Ανοικτή Αγκαλιά’.

Η Cosmote συνέβαλε στη στήριξη όλων των δραστηριοτήτων του Σωματείου για το 2001, που περιελάμβαναν επίσης την αναδιαμόρφωση του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου, καθώς και την εκστρατεία του Σωματείου στην Ακριτική Θράκη και δέκα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης των μηχανημάτων, ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Θεμάτων της Cosmote Μεγακλής Στουκίδης ανάφερε "ότι το κοινωνικό πρόσωπό της εταιρίας μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, ειδικά όταν αυτό εκδηλώνεται ως αρωγή προς το παιδί και το περιβάλλον του".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.