τριχόφυτα θεραπεια | βιοψια υπατος | rub igg τι ειναι | ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟ;

010-3303678: Τηλεφωνική γραμμή SOS για το ΑλτσχάιμερΤηλεφωνική γραμμή SOS (010-3303678), προκειμένου να βοηθήσουν τα άτομα με Αλτσχάιμερ και τους φροντιστές τους, παρέχουν σε 24ωρη βάση η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρία, η Ψυχογηριατρική Εταιρία "Ο Νέστωρ" και το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Φροντιστών Συγγενών ασθενών με νόσο Αλτσχάιμερ.

Αυτή η τηλεφωνική γραμμή παρέχει πληροφορίες για τη νόσο Αλτσχάϊμερ, καθώς και για τους φορείς που μπορούν να δώσουν λύση σε κάποια προβλήματα, ιατρικά, νομικά, ασφαλιστικά.

Παρέχει επίσης συμβουλές για τη φροντίδα των ανοϊκών ασθενών, οδηγίες όταν είναι εφικτό και γενικά, προσπαθεί να βοηθήσει ώστε η οικογένεια να σηκώνει ένα πιο ελαφρύ φορτίο.

Πληροφορίες και έντυπο υλικό μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι και στα γραφεία όπου συστεγάζονται η Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρία, η Ψυχογηριατρική Εταιρία "Ο Νέστωρ" και το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Φροντιστών Συγγενών Ασθενών με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας (Κάνιγγος 23, Αθήνα 10677), όπου μπορούν και να επικοινωνούν καθημερινά 09.00-14.00 στα τηλέφωνα 010-3811612 και 010-3811604.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.