υπερταση πυλαιας φλεβας | η νόσος των οστών | κλάσμα εξώθησης καρδιάς | κερατιτιδα | αλωπεκια σκυλου θεραπεια

Για πιο ασφαλή τρόφιμα στην ΕυρώπηΤο πρώτο Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων στην Ευρώπη διοργανώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τροφίμων Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO), προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του καταναλωτή στα προϊόντα διατροφής.

Οι διατροφικές κρίσεις καθώς και τα περιστατικά μολυσμένων τροφίμων, όπως το πρόσφατο περιστατικό με το αντιβιοτικό Chloramphenicol στις ζωοτροφές, έχουν κλονίσει ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη του Ευρωπαίου καταναλωτή.

Το συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη 25-28 Φεβρουαρίου, θα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων, που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Ευρωπαϊκή περιοχή.

Παράλληλα θα συζητηθούν οι τρόποι βελτίωσης της πληροφορίας και των συστημάτων επικοινωνίας, καθώς και οι τρόποι εναρμόνισης της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων στην Ευρώπη.

Οι ενέργειες αυτές θα αποτελέσουν εργαλεία για τις κυβερνήσεις και τους οργανισμούς που σχετίζονται με τα τρόφιμα, για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή στα προϊόντα διατροφής, βελτιώνοντας τη διαφάνεια και την αξιοπιστία των διατροφικών αλυσίδων στην Ευρώπη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.