στειροτητα στις γυναικες θεραπεια | σκωληκοειδίτιδα | τετανια συμπτωματα | λειχήνες στο δέρμα θεραπεια

Νέα κλινική του Ιατρικού Αθηνών στην ΔάφνηΕντός του Ιουλίου αναμένεται να λειτουργήσει στη Δάφνη η νέα κλινική του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών. Όπως ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση του Ιατρικού Αθηνών, η νέα κλινική θα είναι δυναμικότητας 100 κλινών και θα αποτελεί το μόνο εξειδικευμένο νεφρολογικό κέντρο στην Ελλάδα και θα διαθέτει 75 θέσεις αιμοκάθαρσης.

Οι επενδύσεις του Ιατρικού Αθηνών για την τρέχουσα χρονική περίοδο ξεπερνούν τα 160 εκατ.ευρώ και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στο τέλος της χρήσης του 2002.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας για μέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση 2001.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.