οριακή διαταραχή προσωπικότητας | εξεταση θαλίου | πυρετος χωρις ακροαστικα | στεφανιαια νοσος | γοητεια

Δωρεάν προφυλακτικά για τους θεατές των χειμερινών ΟλυμπιακώνΠερίπου 250.000 προφυλακτικά θα μοιραστούν στους επισκέπτες των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων στο Salt Lake City, σε ειδικές συσκευασίες που θα περιλαμβάνουν και βούτυρο-κακάο για τα χείλη, αλλά και θερμαντικά χεριών.

Μία ομάδα με το όνομα SafeGames 2002, η οποία αποτελείται από 120 εθελοντές από 14 οργανώσεις που ασχολούνται με θέματα υγείας, θα μοιράζουν τα ειδικά πακέτα (Safe Sex Packs) στους επισκέπτες των αγώνων που αρχίζουν τη Παρασκευή 8/2.

Τα ειδικά πακέτα θα περιλαμβάνουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στο σεξ, αλλά ακόμα και λίστα από αριθμούς τηλεφώνων ανάγκης και αριθμούς τηλεφώνων εταιριών ταξί.

Οι εθελοντές αυτοί θα βρίσκονται εκτός των επίσημων χώρων των Ολυμπιακών αγώνων, με εξαίρεση δύο σημεία όπου θα βρίσκονται εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και θα μοιράζουν τα πακέτα.

Εκπρόσωπος της οργάνωσης για το Aids, Utah AIDS Foundation, δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή υποστηρίχθηκε από το δήμαρχο της πόλης αλλά όχι από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων.

Παρά κάποιες αντιδράσεις που υπήρξαν από διάφορες θρησκευτικές και άλλες οργανώσεις, ο δήμαρχος της πόλης τόνισε ότι θα πρέπει να ενθαρρύνονται οι άνθρωποι να κάνουν έρωτα με ασφάλεια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.