Δωρεάν προφυλακτικά για τους θεατές των χειμερινών Ολυμπιακών

Περίπου 250.000 προφυλακτικά θα μοιραστούν στους επισκέπτες των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων στο Salt Lake City, σε ειδικές συσκευασίες που θα περιλαμβάνουν και βούτυρο-κακάο για τα χείλη, αλλά και θερμαντικά χεριών.

Μία ομάδα με το όνομα SafeGames 2002, η οποία αποτελείται από 120 εθελοντές από 14 οργανώσεις που ασχολούνται με θέματα υγείας, θα μοιράζουν τα ειδικά πακέτα (Safe Sex Packs) στους επισκέπτες των αγώνων που αρχίζουν τη Παρασκευή 8/2.

Τα ειδικά πακέτα θα περιλαμβάνουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στο σεξ, αλλά ακόμα και λίστα από αριθμούς τηλεφώνων ανάγκης και αριθμούς τηλεφώνων εταιριών ταξί.

Οι εθελοντές αυτοί θα βρίσκονται εκτός των επίσημων χώρων των Ολυμπιακών αγώνων, με εξαίρεση δύο σημεία όπου θα βρίσκονται εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και θα μοιράζουν τα πακέτα.

Εκπρόσωπος της οργάνωσης για το Aids, Utah AIDS Foundation, δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή υποστηρίχθηκε από το δήμαρχο της πόλης αλλά όχι από την οργανωτική επιτροπή των αγώνων.

Παρά κάποιες αντιδράσεις που υπήρξαν από διάφορες θρησκευτικές και άλλες οργανώσεις, ο δήμαρχος της πόλης τόνισε ότι θα πρέπει να ενθαρρύνονται οι άνθρωποι να κάνουν έρωτα με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση