λοιμωξη στους πνευμονες | ποτε χρειαζεται αντιτετανικος | τσιπουρο θερμιδες | λεμφωμα στομαχου

3.500 έλεγχοι ντόπινγκ θα γίνουν στη διάρκεια των Ολυμπιακών του 2004Περισσότεροι από 3.500 έλεγχοι ντόπινγκ θα γίνουν στο Κέντρο Ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας για τη φαρμακοδιέγερση που υπογράφηκε σήμερα από τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Φλωρίδη και την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων "Αθήνα 2004" Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Η κ. Δασκαλάκη αναφερόμενη στη σημασία και το περιεχόμενό του Μνημονίου ανέφερε ότι το θέμα της φαρμακοδιέγερσης, είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το αθλητικό κίνημα .

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής "Αθήνα 2004" έδωσε στη συνέχεια ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία για τους ελέγχους που θα γίνουν στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Στο Κέντρο Ντόπινγκ θα διενεργηθούν 4.200 έλεγχοι ούρων και αίματος, 3.500 κατά τους Ολυμπιακούς και 650 κατά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που σημαίνει δυνατότητα ανάλυσης 180 δειγμάτων την ημέρα.

Τα αρνητικά αποτελέσματα θα δίδονται σε 24 ώρες, ενώ τα θετικά σε 36. Η Αθήνα 2004 έχει την ευθύνη και την υποχρέωση για την πρέπουσα δειγματοληψία και ασφαλή μεταφορά των δειγμάτων στο εργαστήριο ντόπινγκ του ΟΑΚΑ, για τον εμπλουτισμό και την ανανέωση του εργαστηρίου με σύγχρονα όργανα ανάλυσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.