αιματοκριτης | βελονισμος κατερινη για διακοπη καπνισματος | νεογέννητο και τρανταγμα

Διασωστική άσκηση του Ερυθρού Σταυρού με "Super puma"Κοινή Διασωστική Ασκηση πραγματοποιείται από τους Διασώστες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου. Την άσκηση θα λάβουν μέρος αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Θα συμμετέχει ένα ελικόπτερο "Super puma" της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο θα μεταφέρει τις διασωστικές ομάδες και θα παραλάβει τους πιο βαριά τραυματίες, όπως αυτό προβλέπεται στο σενάριο.

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει κατάρρευση τμήματος του εργοστασίου από σεισμό και εγκλωβισμό εργαζομένων μέσα σε αυτό. Δεν θα είναι γνωστός εκ των προτέρων στις διασωστικές ομάδες ο ακριβής αριθμός των τραυματιών.

Την άσκηση έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν από κοντά ως παρατηρητές εκπρόσωποι της πολιτείας, του στρατού, φορέων και οργανώσεων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.