αυτι | εξεταση αιματος τ.κ.ε | πλευριτιδα συμπτωματα | ερλιχιωση καλαζαρ | αυξηση σαλιου | πνευμονοθωρακαε

Φόβοι του Ερυθρού Σταυρού για εμπόριο παιδιών στην ΝιγηρίαΟ Ερυθρός Σταυρός της Νιγηρίας αναζητά εκατοντάδες παιδιά που αγνοούνται ή για τα οποία εκφράζονται υποψίες ότι κρατούνται παρά τη θέληση τους, μετά την πυρκαγιά σε αποθήκη πυρομαχικών στο Λάγκος όπου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 600 άνθρωποι.

Ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού, Πάτρικ Μπάουα, είπε ότι πολλά από τα παιδιά που φέρονται ως αγνοούμενα πιστεύεται ότι είναι ζωντανά αλλά δεν έχουν παραδοθεί στις οικογένειες τους, μια εξέλιξη που ανησυχεί τις κοινωνικές υπηρεσίες καθώς η Νιγηρία θεωρείται ενδιάμεσος σταθμός στο εμπόριο παιδιών της δυτικής Αφρικής.

Ο Μπάουα είπε ότι υπήρξαν μαρτυρίες πως περισσότερα από 1.000 παιδιά βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα Οντουντούβα της περιοχής Ικέτζα το βράδυ της Κυριακής όμως στους εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού που έφτασαν εκεί την επόμενη ημέρα ειπώθηκε ότι είχαν φύγει.

"Παρακαλούμε όσους κρατούν παιδιά να τα φέρουν στον Ερυθρό Σταυρό" πρόσθεσε ο Μπάουα, αποφεύγοντας να κάνει εικασίες σχετικά με το γιατί έχουν απαχθεί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.