πονοσ στο ουλο του φρονιμιτη | pleuritida | θερμοκρασια σωματος απο μασχαλη | ιατρικη αγιουρβέδα και εμβρυο

Διαβαλκανική συνεργασία υπό την αιγίδα του Ερυθρού ΣταυρούΤην περιφερειακή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα αποφάσισαν τα μέλη αντιπροσωπειών από όλες τις Βαλκανικές χώρες, που πήραν μέρος σε συνάντηση την οποία διοργάνωσε ο Ερυθρός Σταυρός στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με θέμα τη διάδοση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου.

Οι εκπρόσωποι των Βαλκανικών χωρών συμφώνησαν κατ' αρχάς να υπάρξει μια συνεργασία των κατά τόπους οργανώσεων του Ερυθρού Σταυρού, η οποία θα έχει ως στόχο την εκπαίδευση και τη λήψη κοινών πρωτοβουλιών στην αντιμετώπιση καταστροφών στην περιοχή των Βαλκανίων, αλλά το σημαντικότερο να καθοριστεί μια νέα ανθρωπιστική κουλτούρα από το σχολείο ακόμη, ώστε τα παιδιά μεγαλώνοντας να αναπτύσσουν το αίσθημα του εθελοντισμού, αλλά και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Η συνάντηση αυτή γίνεται σε μια κρίσιμη περίοδο για τα Βαλκάνια, καθώς η περιοχή δοκιμάστηκε πρόσφατα από πολέμους και συνεχίζει να δοκιμάζεται, τόνισαν οι ομιλητές, χαρακτηρίζοντας την περιοχή όπου ζουν και εργάζονται ως ταλαιπωρημένη.

Οι ομιλητές τόνισαν ότι ο Ερυθρός Σταυρός μπορεί με τη δύναμη που έχει διεθνώς να συμβάλλει μέσω της εκπαίδευσης να μάθουν οι νέοι στις χώρες αυτές τις βασικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει στη συνέχεια να κατανοούν τα ανθρώπινα δικαιώματα ανεξάρτητα με τις όποιες διαφορές αναπτύσσουν οι κυβερνήσεις τους ή οι λαοί τους.

Τέλος, αποφασίστηκε να αναθερμανθούν οι σχέσεις του Τύπου με τις διάφορες οργανώσεις που προσφέρουν βοήθεια όπως ο Ερυθρός Σταυρός, ώστε τα ΜΜΕ να καταδείξουν και αυτά από την πλευρά τους την αξία και τη σημασία της ύπαρξης του Διεθνούς Δικαίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.