αρρυθμιες καρδιας | μηνισκος | απονευρωση | Ατροφικη γαστριτιδα είναι αναστρέψιμη

Ερρίκος Ντυνάν: Ενα υπερσύγχρονο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού


Ενα υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού με το όνομα "Ερρίκος Ντυνάν", εγκαινιάστηκε στις 9 Φεβρουαρίου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Το νέο νοσοκομείο στοίχισε πενήντα δύο δισεκατομμύρια δραχμές (52.000.000.000 δρχ.) και καλύφθηκε με ίδια δαπάνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Πρόκειται για ένα τεχνολογικά προηγμένο νοσοκομείο, στελεχωμένο με καταξιωμένους γιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό φιλοδοξώντας να προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Το νέο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" είναι δυναμικότητας 445 κλινών, με περισσότερα από 1.000 άτομα ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Από 1/1/2001, θα γίνονται ειδικές επεμβάσεις κόστους έως και διακόσια εκατομμύρια δραχμές (200.000.000 δρχ.) σε απόρους, με την υπόδειξη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την χρονιά που πέρασε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, επέκτεινε την δραστηριότητά του, στην παροχή διαφόρων αναβαθμισμένων κοινωνικων υπηρεσιών και σε απόμακρες περιοχές. Με προγράμματα νοσηλείας, αιμοδοσίας, ψυχολογικής υποστήριξης, κοινωνικής φροντίδας, παροχής πρώτων βοηθειών, έρευνας αγνοουμένων και διάσωσης, αντιμετώπισης καταστροφών, τηλεϊατρικής, αναζητήσεων, αντιμετώπισης προσφύγων, πρόληψης κατά των ναρκωτικών, εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες και στη νοσηλεία.

Το νέο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού "Ερρίκος Ντυνάν" επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στα μέσα Νοεμβρίου για ένα απλό κοινό κρυολόγημα, όπου οι γιατροί του συνέστησαν ελαφρά φαρμακευτική αγωγή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.