ανατομια κατω κοιλιας γυναικας | ταχυπνοια αντιμετωπιση | γενικη αιματος τι περιλαμβανει

Επιτακτική η ανάγκη ενημέρωσης για τα τρόφιμα ζωικής προέλευσηςΗ επιτακτική ανάγκη πληρέστερης πληροφόρησης του καταναλωτικού κοινού σχετικά με την παραγωγή, τη διατροφική αξία και την υγιεινή κατάσταση των τροφίμων ζωικής προέλευσης, είναι ο σκοπός της ημερίδας που διοργανώνει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, με θέμα " Ο καταναλωτής και η αλήθεια για τα προϊόντα ζωικής προέλευσης". Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Ομότιμου καθηγητή Ευθυμίου Ν. Στοφόρου.

Η κατανόηση της ανάγκης αυτής επιτυγχάνεται ευχερέστερα εάν αναλογισθεί κανείς τους "δύσκολους καιρούς" που διέρχεται η διατροφική συμπεριφορά των σημερινών Ελλήνων, κυρίως εξαιτίας της παραπληροφόρησης ή και παρερμηνείας διαφόρων τύπων διατροφής που κατά περιόδους εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Το συμπέρασμα που προβλέπεται να προκύψει από την ημερίδα, είναι ότι μόνο με τη συμπαράσταση της τεράστιας δυνάμεως των μέσων μαζικής ενημερώσεως μπορούν να τεθούν στη διάθεση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού οι σημερινές γνώσεις για τα τρόφιμα ζωικής προελεύσεως. Γνώσεις, που μπορεί να προέρχονται από τη στενή συνεργασία των Γεωπόνων Ζωοτεχνών, που έχουν την ευθύνη της εξασφαλίσεως της υγείας των εκτρεφόμενων ζώων, καθώς και των επιστημόνων του Ιατρικού κλάδου που έχουν την ευθύνη αξιοποιήσεως των προϊόντων αυτών, στα πλαίσια της προσπάθειάς τους να διατηρούν την υγεία των ελληνίδων και ελλήνων σε υψηλά επίπεδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.