οπισθοτυφλικη σκοληκωειδιτιδα | προσωπικο νευρο | τι ειναι η σκληροδερμια | αστιγματισμος 3 βαθμοι

Σημίτης: Ανάγκη για ασφαλή τρόφιμαΤην ανάγκη για ασφαλή τρόφιμα, που παράγονται με έλεγχο των φυτοφαρμάκων και προσοχή στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, καθώς και την πρόθεση της κυβέρνησης να ενισχύσει τη μεσογειακή παραγωγή, όπως το λάδι, το οποίο έχει στοιχεία πολιτισμού και υγείας, επεσήμανε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης.

Ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντησή του με τους υπουργούς ή υφυπουργούς των 13 μεσογειακών κρατών, που μετέχουν στην 3η σύνοδο των χωρών - μελών του Διεθνούς Κέντρου Μεσογειακών Αγρονομικών Σπουδών.

Ο κ. Σημίτης τόνισε για το θέμα των μεταλλαγμένων προϊόντων ότι η Ελλάδα δεν θέλει προϊόντα, που έχουν αβεβαιότητα και διαβεβαίωσε ότι η πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα αυτό παραμένει σταθερή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.