πληκτροδακτυλια | αντιτετανικος ορος | Υποταση | ραγοειδίτιδα | συμφυσεις στενωσεις χειρουργειο ανοιχτο

ΕΕΣ: Εχουν ανάγκη την βοήθεια μαςΟ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει απευθύνει έκκληση βοηθείας προς το ελληνικό κοινό για την πληγείσα απο την ξηρασία περιοχή του Τατζικιστάν και του Αφγανιστάν, το οποίο εκτός από την ξηρασία έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες πληθυσμιακές μετακινήσεις (πρόσφυγες και εσωτερικά μετατοπισμένους), κατάσταση που θα επιδεινωθεί λόγω του επερχόμενου χειμώνα.
Ο ΕΕΣ δέχεται χρηματικές δωρεές:

-Για το Τατζικιστάν στον τραπεζικό λογαριασμό:069/84465143 στην Τράπεζα Αττικής ή στην Εμπορική Τράπεζα με την ένδειξη: "Δωρεά για το Τατζικιστάν" και
-Για το Αφγανιστάν στον τραπεζικό λογαριασμό:069/84465143 στην Τράπεζα Αττικής ή στην Εμπορική Τράπεζα με την έδειξη: "Δωρεά για το Αφγανιστάν".
Επίσης ο ΕΕΣ για την περιοχή του Τατζικιστάν συγκεντρώνει μεταχειρισμένο χειμερινό ιματισμό (καθαρό και καλής ποιότητας).
Ο ιματισμός για την περιοχή της Αττικής θα συγκεντρώνεται απο τους ενδιαφερόμενους και θα αποστέλλεται στην Κεντρική Αποθήκη ΕΕΣ, οδός Αστρους 111-113, Κολωνός. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 5147300.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο ιματισμός θα συγκεντρώνεται στα τοπικά Περιφερειακά Τμήματα ΕΕΣ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.