σκαφοειδές οστό | ενδονοσοκομειακη λοιμωξη συμπτωματα

Αμεση ανάγκη η αντικατάσταση των σχολείων από αμίαντοΜε αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τα σχολικά κτίρια που κατασκευάστηκαν στο παρελθόν από αμίαντο, ο υπουργός Παιδείας κ. Πέτρος Ευθυμίου δήλωσε ότι το θέμα είναι υπαρκτό και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι ακόλουθες λύσεις: Με εγκύκλιο (7.11.2000) που εστάλη σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της χώρας επισημάνθηκε το πρόβλημα και ζητήθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση: "να συμπεριλάβετε στον προγραμματισμό σας την αντικατάσταση αυτών των κτιρίων ως έργο αμέσου προτεραιότητας, λόγω της μεγάλης του επικινδυνότητας".

Το υπουργείο Παιδείας έχει θέσει στη διάθεση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων πόρους ύψους 250 δισ. δρχ (733,7 εκ.ευρώ) ενώ συνολικά το πρόγραμμα σχολικής στέγης για το 2000-2006 ανέρχεται σε 800 δισ. δρχ (2,35 δισ.ευρώ) έτσι ώστε να υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι για κάθε σχετική παρέμβαση.

Τέλος, για να επιταχυνθούν τα σχετικά έργα, με απόφαση που υπεγράφη στις 30.10.2001 παρέχεται η δυνατότητα στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις να ζητήσουν τη συνδρομή του ΟΣΚ για την ταχεία αντιμετώπιση του θέματος.

Στις σχολικές μονάδες που κατασκευάζει ο ΟΣΚ από τις αρχές της δεκαετίας του '80 τηρούνται απαρεγκλίτως όλες οι σχετικές κοινοτικές οδηγίες ως προς τα υλικά των σχολικών κτιρίων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.