φυσιολογικο παχος ενδομητριου | σύνδρομο peutz jeghers | ηπατικη εγκεφαλιτιδα | αθριτικα φυσικες θεραπειες

Αμεση απειλή για την υγεία, ρύπανση και τρύπα του όζοντοςΣήμα κινδύνου για τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει η συνεχής αύξηση της ρύπανσης και η "τρύπα" του όζοντος στο περιβάλλον αλλά και στην υγεία, ιδίως όσων ζούνε στις μεγάλες πόλεις, εξέπεμψαν για μια ακόμη φορά κορυφαίοι επιστήμονες της χώρας μας.

Σε ειδική συνάντηση που έγινε οι επιστήμονες τόνισαν ότι η ρύπανση του περιβάλλοντος δεν σκοτώνει μόνο ηλικιωμένα άτομα με χρόνια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, αλλά φαίνεται ότι αφαιρεί και αρκετά χρόνια από τη ζωή των ανθρώπων.

Οπως επισήμανε η καθηγήτρια κ. Κ. Κατσογιάννη η αύξηση των ρυπογόνων συστατικών στον αέρα που αναπνέουμε σχετίζεται, με αύξηση κατά 0,6% της συνολικής θνησιμότητας, κατά 0,8% της θνησιμότητας ανθρώπων που πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα και κατά 0,4% όσων πάσχουν από καρδιαγγειακά νοσήματα.

Ο καθηγητής Γ.Ζερεφός αναφερόμενος στην τρύπα του όζοντος είπε ότι οι περιπτώσεις κακοηθειών στο δέρμα εξαιτίας της υπεριώδους ακτινοβολίας θα αυξηθούν δραματικά στο μέλλον και κάλεσε όλους μας να προβληματιστούμε σοβαρά ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε οικιακά καλλυντικά και ότι άλλο επιβαρύνει την ατμόσφαιρα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.