λεμφωμα στομαχου | πυωδη δερματιτιδα σκυλου | τελικο στάδιο κίρρωσης+καρκίνος | αυστραλιανο αντιγονο

Νίκησε την Philip Morris, ηττήθηκε από τον καρκίνοΟ Ρίτσαρντ Μπέκεν, ο καπνιστής Marlboro που ανάγκασε τη Philip Morris να του πληρώσει αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τη ζημιά που υπέστη στην υγεία του μετά από 40 χρόνια κάπνισμα, πέθανε από καρκίνο, γράφουν το Σάββατο οι Los Angeles Times.

Ο Ρίτσαρντ Μπέκεν, ο οποίος άρχισε το κάπνισμα στην εφηβική ηλικία, πέθανε την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 57 ετών. Ο Μπέκεν "κυνήγησε" δικαστικά τη Philip Morris όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα, το 1999. Τον περασμένο Ιούνιο, οι ένορκοι του δικαστηρίου του Λος Αντζελες διέταξαν την καπνοβιομηχανία να πληρώσει 3 δισ. δολάρια για τις ζημιές που του προκάλεσε.

Αν και αργότερα, το ποσόν μειώθηκε σε 100 εκατομμύρια από τον δικαστή, πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσόν που επιδικάστηκε σε καπνοβιομηχανία από δίκη που κίνησε μεμονωμένο άτομο. Η Philip Morris, με το επιχείρημα ότι ο Μπέκεν έπρεπε να είχε ενημερωθεί από την ευρεία αντικαπνιστική εκστρατεία, έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.