αντιμετωπιση ψωρας σκυλου | φλεβοκομβική ταχυκαρδία | νοσος του παζε | πολυποδες στομαχου συμπτωματα

ΝΔ: Ανέφικτα τα απογευματινά ιατρείαΟ υπεύθυνος του Τομέα Υγείας, Βουλευτής Φθιώτιδος, κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, με αφορμή τα όσα παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, κατά την εφαρμογή λειτουργίας του μέτρου των Απογευματινών Ιατρείων των Νοσοκομείων, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Η ιδιωτικοποίηση των ιατρείων των Νοσοκομείων αποδείχθηκε πρακτικά ανέφικτη γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι για ιατρεία.

Eτσι ο κ. Παπαδόπουλος προχωρεί σε κρατικοποίηση των ιδιωτικών ιατρείων, για όποιους από τους γιατρούς το επιθυμούν. Ο προγραμματισμός του Υπουργείου, τον οποίον συντονίζουν τεχνοκράτες - επιτελείς με παχυλούς μισθούς και έλλειψη στοιχειώδους πρόνοιας για τα αυτονόητα ( διορισμός νοσηλεύτριας στο Aγιο Oρος -διακοπή εφημερίας στο νοσοκομείο Φλέμιγκ) συνεχίζεται μέχρι πλήρους απογυμνώσεως του Συστήματος Υγείας.

Οι πολίτες όμως ενδιαφέρονται για λύσεις πρακτικές και αποτελεσματικές για την υγεία τους. Δεν ενδιαφέρονται για φιέστες και σχέδια επί χάρτου που όχι μόνο δεν επιλύουν τα προβλήματα, αλλά συσσωρεύουν νέα ".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.