?????????? ???????? ??????? ????????? | εγκυος αντισωματα κυτταρομεγαλοιου ig | σωμα ανατομια

Αποχή των γιατρών του Ωνάσειου από τα απογευματινά χειρουργείαΤο αίτημα των καρδιοχειρουργών του Ωνασείου να αυξηθεί η αμοιβή της ιατρικής ομάδας ανά καρδιοχειρουργική επέμβαση, εξετάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, προκειμένου να λειτουργήσουν κανονικά και τα απογευματινά χειρουργεία. Οι γιατροί διεκδικούν 500.000 δρχ. ανά επέμβαση για όλη τη χειρουργική ομάδα, και απέχουν εδώ και 10 μέρες από όλα τα απογευματινά χειρουργία πλην των επειγόντων.

Σε ανακοίνωση του το Διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου, αναφέρει ότι δεν γίνονται κάποια χειρουργεία αλλά επισημαίνει ότι εξυπηρετούνται χωρίς προβλήματα όλοι οι ασθενείς που αφορούν καρδιολογικά και χειρουργικά περιστατικά. Είναι ενδεικτικό ότι τον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν 191 χειρουργεία και 560 περιστατικά αντιμετωπίστηκαν από τον καρδιολογικό τομέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Δ.Σ. προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το αίτημα των γιατρών θα λάβει υπόψη του και τον κοινωνικό και κοινωφελή χαρακτήρα του Ιδρύματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.