λαγοψοητης μυς | αιμοδοσία κ κιρσοκιλη | χειρουργειο φτερνας | γινεται απονευρωση κατα την εγκυμοσυνη | στιγμα

Αντιδράσεις των εργαζομένων στο ΙΚΑ για τα απογευματινά ιατρείαΑντίθετη με την απογευματινή λειτουργία των ιατρείων του ΙΚΑ είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Συλλόγων Εργαζομένων στον ασφαλιστικό αυτό φορέα διότι, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, από την έλλειψη προσωπικού έχουν εξαντληθεί τα όρια αντοχής των εργαζομένων και ενδέχεται να επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία χαρακτηρίζει σπασμωδικές τις κινήσεις της διοίκησης του ΙΚΑ και υπενθυμίζει ότι είχε έγκαιρα επισημάνει ότι θα επιδεινωθούν τα προβλήματα εφόσον δεν γίνουν άμεσες προσλήψεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.