αντιβιωση για λοιμωξη απο δοντι | λοιμώδης περιτονίτιδα γάτας | απλη αδενικη υπερπλασία χωρίς ατυπια

Απογευματινά ιατρεία: Ηταν όλοι εκεί εκτός από τους ...ασθενείςΟ θεσμός των απογευματινών ιατρείων στα δημόσια νοσοκομεία εγκαινιάστηκε σε τρία νοσοκομεία της χώρας. Από το απόγευμα τέσσερις γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων υπήρχαν στους αντίστοιχους χώρους που είχαν διαμορφωθεί για να λειτουργήσουν τα απογευματινά ιατρεία στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο παρά το γεγονός ότι δεν προσήλθαν ασθενείς, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν ενημερωθεί για την έναρξη λειτουργίας των ιατρείων ούτε για τα ονόματα των γιατρών που επρόκειτο να κάνουν ιατρείο σήμερα το απόγευμα.

Οσοι θέλουν να εξεταστούν το απόγευμα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκτός από το αντίστοιχο χρηματικό ποσό που θα πρέπει να έχουν στην διάθεση τους, θα πρέπει να έχουν κλείσει ραντεβού με τη γραμματεία του νοσοκομείου.

Τα ιατρεία λειτούργησαν επίσης στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πατησίων. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, 15 τουλάχιστον ραντεβού έχουν κλειστεί για αύριο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ οι περισσότεροι πρόεδροι των νοσοκομείων της πρωτεύουσας δηλώνουν έτοιμοι να θέσουν σε εφαρμογή το νέο μέτρο μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρόν στην παρθενική λειτουργία των απογευματινών ιατρείων στο Ιπποκράτειο ήταν και ο υφυπουργός Υγείας Εκτωρ Νασιώκας, ο οποίος εξήγησε ότι τα απογευματινά ιατρεία είναι το πρώτο βήμα για την ολοήμερη και συστηματική λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, ενώ προέβλεψε ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχει λειτουργήσει περίπου το 90% των ιατρείων που έχουν ήδη προγραμματισθεί για να ανοίξουν το απόγευμα στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας.

Αναφερόμενος στις αρχικές αντιδράσεις που υπήρξαν κυρίως από την πλευρά των γιατρών, είπε ότι το υπουργείο Υγείας θα καταπολεμήσει τη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που διακατέχει ορισμένους στο χώρο της υγείας και εξέφρασε την ελπίδα ότι το σύστημα μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται. Δεν είναι δυνατόν, κατέληξε, να γίνονται δέκα αξονικές την ημέρα σε ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα σε ένα αντίστοιχο ιδιωτικό γίνονται σαράντα. Και προέβλεψε ότι το 2002 θα είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.