φλεγμονωδη νοσος του εντερου | αυξημενες τιμες συκωτιου | παχυ εντερο | τα παυσιπονα βοηθούν στα καταγματα

Ανοίγουν σταδιακά τα απογευματινά ιατρείαΑπό τις 2 Ιανουαρίου μέχρι και το Μάρτιο θα αρχίσει να υλοποιείται ο νέος θεσμός των απογευματινών ιατρείων μέσα στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Συγκεκριμένα εντός του Ιανουαρίου προβλέπεται να λειτουργήσουν απογευματινά ιατρεία σε 83 Νοσοκομεία, 12 Νοσοκομεία θα ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο και 3 τον Μάρτιο.

Μία αλλαγή σε σχέση με το αρχικό σχέδιο υλοποίησης αφορά τους πανεπιστημιακούς ιατρούς οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν απογευματινό ιατρείο εκτός νοσοκομείου στις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση του εντός νοσοκομείου.

Οι ασθενείς είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν άμεσα μόνο την αμοιβή για την επίσκεψη στο απογευματινό ιατρείο. Ολες οι υπόλοιπες πράξεις -εργαστηριακές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις κ.α.- θα καλύπτονται από τον ασφαλιστικό τους φορέα όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Οι τιμές που έχουν καθοριστεί είναι 90 ευρώ για τους καθηγητές, μέχρι 25 ευρώ για τις κατώτερες βαθμίδες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.