χρονια παγκρεατιτιδα | τεστ παχυσαρκιας | τριπλουν εμβολιο | καρπος χεριου κακωση

Κλειστά τα ιατρεία του ΙΚΑ Πέμπτη και Παρασκευή48ωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν οι γιατροί του ΙΚΑ την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Μαΐου, ενώ τα ιατρεία του ΙΚΑ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας τις δύο αυτές ημέρες.

Τα αιτήματα των γιατρών του ΙΚΑ είναι η μονιμοποίηση 5.500 συμβασιούχων γιατρών του ιδρύματος, η αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης, η χορήγηση επιδομάτων βιβλιοθήκης και εξομάλυνσης και το ιατρικό βαθμολόγιο - μισθολόγιο.

Στις 18 Μαΐου θα συνεδριάσει η Ομοσπονδία των γιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.