σαρκωμα μητρας | φυσημα και αρρυθμιες | σταφυλοκκοκος κ υπεζωκοτας

Μοσχαρίσιο κρέας με διαβατήριοΤο μοσχαρίσο κρέας θα κυκλοφορεί μόνο με... διαβατήριο, από το νέο έτος, σύμφωνα με το νέο κανονισμό του συμβουλίου των Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα ισχύσει από 01/01/2002 και αποτελεί πολύ σημαντικό μέτρο για την ενημέρωση αλλά και την προστασία του καταναλωτή.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα μοσχαρίσια κρέατα θα συνοδεύονται με πληροφορίες που αφορούν τη χώρα προέλευσης του ζώου, τη χώρα (ή τις χώρες) όπου έγινε η εκτροφή του ζώου, καθώς και ο σφαγιασμός και ο τεμαχιμός του.

Φυσικά ο κιμάς δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό του κιμά της αγοράς της Ενωσης προέρχεται από μοσχαρίσιο κρέας.

Εκτός όμως από τη σημαντική ενημέρωση που θα προσφέρει ο νέος αυτός κανονισμός στον ευρωπαίο καταναλωτή, η αναγραφή όλων αυτών των πληροφοριών που θα συνοδεύουν το μοσχαρίσιο κρέας, θα δίνει τη δυνατότητα στις υγειονομικές αρχές για άμεση επέμβαση σε πιθανή περίπτωση διατροφικής κρίσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.