διαταραχες πηξης | γρίπης τι Παίρνω | διαφραγματοκηλη και ομοιοπαθητικη | αφυδατωμενο δερμα | διαμετρος πυλωρου

Σύμβουλος της Αλβανικής κυβέρνησης το Ιατρικό ΑθηνώνΤο ρόλο του επίσημου συμβούλου της σε θέματα υγείας ανέθεσε στο Ιατρικό Αθηνών η Αλβανική Κυβέρνηση. Συμφωνήθηκε επίσης η νοσηλεία αλβανών ασθενών στα Νοσοκομεία του Ομίλου, οι περιπτώσεις των οποίων δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν στην Αλβανία, καθώς και η εκπαίδευση αλβανών ιατρών στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Αθηνών κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος δεσμεύτηκε να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία υπερσύγχρονου διαγνωστικού κέντρου στα Τίρανα, που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη γειτονική χώρα.

Ο Ομιλος του Ιατρικού, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώνει τα επενδυτικά του σχέδια για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη με τη λειτουργία διαγνωστικών κέντρων, ενώ αιχμή του δόρατος των επενδυτικών πρωτοβουλιών στο χώρο της Βαλκανικής αποτελεί το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το οποίο κατά το πρώτο τρίμηνο του 2001 εμφάνισε κύκλο εργασιών 1,9 δισ. δρχ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.