υπογοναδισμος σε παιδια | τρανσαμηνασες | νόσος του crohn | cav-2 ασθενεια | πόνος στη μύτη

Εξαπλώνεται η επιδημία του Ebola στην ΑφρικήΕξαπλώνεται η θανατηφότα επιδημία του Ebola στην Αφρική, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), τέσσερα νέα θανατηφόρα περιστατικά εκδηλώθηκαν στα σύνορα της Γκαμπόν (όπου πρωτοεκδηλόθηκε η νόσος) με το Κογκό.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί στις δύο χώρες 27 περιπτώσεις εκδήλωσης της νόσου, από τις οποίες έχουν επιβεβαιωθεί οι 25. Στη Γκαμπόν έχουν 11 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους εξ’ αιτίας της νόσου.

Οι ειδικοί του ΠΟΥ παρακολουθούν και στις δύο χώρες 227 άτομα τα οποία έχουν έρθει σε επαφή με τους ασθενείς, αλλά όπως επισημαίνεται από τον Οργανισμό, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους αυτούς βρίσκονται σε δυσπρόσιτες περιοχές μέσα στη ζούγκλα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο τους.

Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιο εμβόλιο ή θεραπεία για τον αιμορραγικό πυρετό που οφείλεται από τον ιό του Ebola. Το στάδιο της επώαση της νόσου διαρκεί δύο έως 21 ημέρες και είναι θανατηφόρα σε 50 έως 90% των περιπτώσεων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.