θωρακας ανατομια ανα ηλικια | ρινοσκοπηση | τσαι,του,βουνου,κοι,ασμα | ti einai anemogastri | ανωρεξια σκηλου

Η είδηση για την επιδημία στην Ελλάδα κάνει τον γύρο του κόσμουΗ είδηση για κλείσιμο των σχολείων αλλά και όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα, σαν μέτρο πρόληψης της επιδημίας που παρουσιάστηκε στην Ελλάδα, έκανε το γύρο του κόσμου, καθώς μεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά πρακτορεία, όπως το CNN, το Reuters και το BBC.

Αυτό που τονίζεται στα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία είναι και το ό,τι μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπισθεί ο υπεύθυνος ιός. Αναφορά επίσης γίνεται στη συμπτωματολογία του ιού, στον αριθμό των κρουσμάτων και στα μέτρα υγιεινής που πρέπει να λαμβάνονται. Τέλος αναφέρονται σε ανακοινώσεις του Κέντρου Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων, σχετικά με το πότε αναμένονται αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων σχετικά με το αίτιο της επιδημίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.