βλεννη στα κοπρανα | μυϊκές συσπάσεις | ιογενείς λοιμώξεις | red bull και αλκοολ | εντερο αδυναμια

Επιμένουν στα αιτήματά τους οι πανεπιστημιακοί γιατροίΗ απόφαση του υπουργού Παιδεία Π. Ευθυμίου να στηρίξει την διάταξη του ΕΣΥ που αφορά τους πανεπιστημιακούς γιατρούς οδήγησε σε σκλήρυνση της στάσης των τελευταίων, οι οποίοι αποφάσισαν το κλείσιμο της Ιατρικής σχολής Αθηνών από τις 7 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά την γενική συνέλευση του συλλόγου μελών Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου αποφασίστηκε επίσης και η συνέχιση της αποχής των γιατρών από το κλινικό έργο.

Οι πανεπιστημιακοί γιατροί ζητούν το μέτρο των απογευματινών ιατρείων να ισχύσει αφού δημιουργηθούν στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία οι κατάλληλοι χώροι, οι αμοιβές τους να είναι αντίστοιχες με αυτές των προέδρων των Περιφερειακών Συστημάτων Υγείας και να ιδρυθούν πανεπιστημιακά νοσοκομεία που θα διοικούνται μόνο από πανεπιστημιακούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.