φυματιωση συμπτωματα | polipodas | λοιμωξη αναπνευστικου | ελκος στομαχου διαγνωση

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει τα απεργιακά αιτήματα των Νοσοκομειακών ΓιατρώνΟ Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στηρίζει τα απεργιακά αιτήματα των Νοσοκομειακών Γιατρών και καλεί τα Μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Ε.Ι.Ν.Α.Π.
Η οικονομική απαξίωση της προσφοράς του ΄Ελληνα γιατρού σε όλο το φάσμα της Δημόσιας Υγείας και των Ασφαλιστικών Ταμείων, δεν έχει προηγούμενο.
Οι Νοσοκομειακοί γιατροί αποτελούν τη ραχοκοκοκαλλιά της Νοσοκομειακής Περίθαλψης στη χώρα μας και εργάζονται κάτω από συνθήκες βιολογικής εξόντωσης, με αμοιβές που τους κατατάσσουν στους παρίες της ιατρικής κοινότητας μέσα στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση.
Μεγαλόστομες διακηρύξεις και βαρύγδουπες εξαγγελίες για «μεταρρυθμίσεις» στην Υγεία με τους γιατρούς στη γωνία να βάλλονται πανταχόθεν, είναι καταδικασμένες να πέσουν στο κενό.
Καιρός να αντιληφθεί η Κυβέρνηση ότι ο εκσυγχρονισμός και η βελτίωση του Ε.Σ.Υ.. περνά μέσα από την επιστημονική, κοινωνική και οικονομική καταξίωση του ΄Ελληνα γιατρού.

Γιά το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΩΤ.ΡΗΓΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΣΤ.~ΝΑΠ.ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.