πολιποδες του ορθου σημοτοματα | καρδιακοι παλμοι γατας | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | πνευμονια | αδενομύωση

Απεργούν γιατροί (ΟΕΝΓΕ) και εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) την Τετάρτη 24 ΙουλίουΑπεργούν γιατροί (ΟΕΝΓΕ) και εργαζόμενοι (ΠΟΕΔΗΝ) στα Νοσοκομεία την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013. Έτσι, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου τα δημόσια Νοσοκομεία τα Κέντρα Υγείας το ΕΚΑΒ και οι δομές της Πρόνοιας.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρης Βαρνάβας τονίζει, μεταξύ άλλων: «οι 2.500 διαθεσιμότητες εργαζομένων που υπηρετούν στο ΕΣΥ θα αποβούν ολέθριες για το δημόσιο σύστημα υγείας. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη πως οι πρόσφατες τροποποιήσεις οργανισμών στα Νοσοκομεία της χώρας κατήργησαν όλες τις κενές οργανικές θέσεις, συμπεραίνουμε πως οι κατ΄ όνομα διαθεσιμότητες αποτελούν στην ουσία απολύσεις.

Αποφασίσαμε λοιπόν στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου να κηρύξουμε από κοινού με την ΠΟΕΔΗΝ απεργία την Τετάρτη 24 Ιουλίου για τις απολύσεις στο χώρο της υγείας, τα λουκέτα στα Νοσοκομεία και τη διάλυση του ΕΣΥ».

Αναλυτικά εδώ.

Η Πανελλήνια Οµοσπονδία Εργαζοµένων στα ∆ηµόσια Νοσοκοµεία (ΠΟΕΔΗΝ), αναφέρει ότι «οι συγχωνεύσεις - καταργήσεις Νοσοκοµείων, οι καταργήσεις 770 µονάδων, τµηµάτων του ΕΣΥ, οι νέοι οργανισµοί, οι πιθανές καταργήσεις ολόκληρων κλάδων θα είναι τα εργαλεία για την υλοποίηση αυτής της ανάλγητης πολιτικής στο χώρο της Υγείας».

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε οτι θα πρέπει να ξανασκεφτούν την απεργία, γιατί «θα ταλαιπωρήσουν τον κόσμο χωρίς κανένα λόγο».

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.